Ansök sponsring

Vi sponsrar föreningar och aktiviteter inom idrott, kultur och samhälle med koppling till våra kärnintressen energi och/eller ett hållbart samhälle.

För oss är det viktigt med ett gott samarbete och det ska finnas en tydlig motprestation för att vi ska ingå samarbete. Eftersom vi är ett lokalt företag fokuserar vi på föreningar och aktiviteter inom vår region och på orter där vi har verksamhet.

Vi hanterar sponsringsansökningar en gång per år. Är du intresserad av ett sponsringssamarbete behöver vi din ansökan senast den 30 september året före.

Fyll i formuläret för att ansöka om sponsring. Vi hanterar sponsringsansökningar i slutet av varje år. Om vi godkänner din ansökan hör vi av oss innan den 31 december.

Sponsringsansökan

Nästa steg

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Växjö Energi. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.