Student

För dig som student finns många olika möjligheter hos oss. Vi erbjuder praktik och välkomnar dig som vill skriva ditt examensarbete hos oss. Du är vår framtid!

Praktik och sommarjobb

Är du intresserad av att göra praktik eller sommarjobba hos oss är du välkommen att höra av dig till personal@veab.se

Vi har ett begränsat antal praktikplatser och sommarjobb. I första hand prioriteras du som har behov av praktik för din utbildning. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du ange vilken eventuell utbildning du går och vilken specialinriktning du har samt var inom företaget du vill jobba.

Sommarjobben tillsätts i april månad varje år. Därför vill vi uppmana dig att lämna din intresseanmälan i god tid. Välkommen!

Examensarbete

Vi välkomnar kreativa och nyfikna studenter och hoppas att vi i gengäld kan erbjuda spännande och konkreta uppslag till olika examensarbeten.

Genom ditt arbete får vi en viktig uppgift belyst av en utomstående, som med öppen blick ser möjligheter och lösningar som vi själva kanske inte har uppmärksammat.

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett projekt för examensjobb ellager, hösten 2020.

Examensjobb ellager

Vill du istället skicka in en spontanansökan om examensarbete? Fyll i formuläret här nedan.

Ansökan om examensarbete

På vilket/vilka affärsområden önskar du utföra ditt projekt?
:

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och koller att behandlas av personal på Växjö Energi. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.