Framtidsspanarna

Är du en kreativ och nyfiken tjej som går i årskurs åtta? Prova på att jobba hos oss som Framtidsspanare i sommar och lär dig mer om energibranschen. Välkommen att skicka din intresseanmälan senast den 30 maj.

I dagens moderna samhälle är värme, el och bredband självklart. De gör vår vardag både enklare och säkrare – oftast utan att vi tänker på det. Men hur ser framtidens energi- och kommunikationslösningar ut? Och vilka behov finns idag jämfört med om tio år? Det behöver vi din hjälp att lära mer om.

Om sommarjobbet

Vi vänder oss till dig som är tjej och går i årskurs 8. Till dig erbjuder vi sommarjobb mot ersättning den 13 till 17 juni. Veckan kommer varvas mellan spännande studiebesök i våra anläggningar på Växjö Energi och att du hjälper oss att omvärldsspana. Spaningen sker genom grupparbeten, där du är med och skapar korta filmer, som presenteras för oss på avslutningsdagen.

Ansök

Fyll i och skicka din intresseanmälan senast den 30 maj. Vi har ett begränsat antal platser så vänta inte för länge med att söka.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Malin Lundmark, personalutvecklare på Växjö Energi på malin.lundmark@veab.se eller 0470-77 51 04.

Om Framtidsspanarna

Framtidsspanarna är ett koncept med syfte att få fler tjejer intresserade av teknikyrken och energibranschen!

Framtidsspanarna kallades tidigare Energi för tjejer, i det konceptet har tjejerna fått se, lyssna och testa – nu ska de även få möjlighet att bidra. Vi kommer fortfarande att visa upp vår verksamhet, men man kommer också att få möjligheten att ge oss en inblick i hur vår framtid kommer att se ut. Växjö Energi värdesätter dessa bidrag och ersätter såklart dessa insatser – det nya upplägget blir mer likt ett sommarjobb.

 

Anmälan Framtidsspanarna

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Växjö Energi. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.