Framtidsspanarna

Under en vecka i början, alternativt i slutet på sommarlovet, får du som är tjej och som slutat åttonde klass möjligheten att vara med om roliga övningar och utmaningar i teknikens tecken.

Du kanske aldrig ens har tänkt tanken att syssla med något tekniskt i framtiden? Det spelar ingen roll – nu har du chansen att få lite koll på energi- och industribranschen. Kanske passar den dig perfekt!

JOBBA SOM FRAMTIDSSPANARE

Framtidsspanarna är ett koncept med syfte att få fler tjejer intresserade av teknikyrken. Du kommer få rundvisningar, testa på olika saker och förhoppningsvis få en ökad förståelse för vad vi faktiskt gör och hur vår vardag kan se ut. Kanske får just du upp ögonen för den spännande framtidsbransch som vi jobbar inom varje dag. Som framtidsspanare presenterar du i slutet av veckan resultatet av ett förbestämt uppdrag i filmformat för deltagande organisationers företagsledningar. Detta ger oss ett stort värde som vi tar med oss i vårt utvecklingsarbete. Deltagandet likställs med ett sommarjobb och ersätts därefter.

Organisationer du kommer få träffa


Anmälan

I år kan du välja att anmäla dig till två olika tillfällen:

  • 24–28 juni
  • 12–16 augusti

Självklart kan du anmäla dig till båda tillfällena, men du kommer bara ha möjlighet att bli antagen till ett av dem. Vi meddelar vilka som blivit antagna senast den 23 maj. Sista ansökningsdag är den 22 maj

Skicka in din anmälan här