Lediga jobb

En karriär inom energibranschen innebär intressanta arbetsuppgifter, modern teknik och spännande möten med människor. Vi är ett expansivt företag med en omfattande bredd av yrken med stora utvecklingsmöjligheter.

Exempel på yrken hos oss

Hos oss arbetar ungefär 200 personer, inom många olika yrken. Vi har flera olika typer av tekniker inom hela vår verksamhet. Samma sak gäller ingenjörer där vi har allt från drift- till projekteringsingenjörer. Dessutom har vi projektledare, personalutvecklare, kommunikatörer, kundansvariga, redovisningsekonomer och mycket mycket mer. 

Lediga tjänster på vårt dotterbolag Wexnet hittar du på wexnet.se

Just nu söker vi personal till följande tjänster

 

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss på Växjö Energi men finner ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål just nu? Då kan du registrera ditt cv i vår intressebank! Våra rekryterare går igenom intressebanken när de är i behov av rekrytering och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten. 

Om du registrerar ditt cv hos oss kommer det finnas lagrat i vår intressebank i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga din registrering i intressebanken.

Klicka här för att uppdatera ditt cv eller göra en ansökan