Bostadsrättsförening

Ingen bostadsrättsförening är den andra lik, men en sak brukar alla föreningar ha gemensamt; Strävan efter att erbjuda medlemmarna ett så bekvämt, prisvärt och miljösmart boende som möjligt.

Vi skräddarsyr gärna energilösningar för el, fjärrvärme och fjärrkyla som svarar upp till din bostadsrättsförenings specifika behov. Det kan handla om allt ifrån att analysera fastighetens energistatus till att teckna avtal om drift, underhåll och service till ett fast pris.

Hållbar uppvärmning med fjärrvärme

Som medlem i en bostadsrättsförening vill du ha det varmt och skönt året runt, utan att behöva lägga onödig tid på underhåll och teknik. Som fjärrvärmeanvändare gör du dessutom en rejäl insats för miljön. Tillsammans skapar vi ett hållbart och grönare Växjö. Läs mer om fördelarna med fjärrvärme.

Fjärrkyla för behagligare inomhusklimat

Liksom fjärrvärme bygger fjärrkyla på idén att det är bättre att låta en enda central anläggning göra jobbet, istället för att ha en kylanläggning i varje fastighet. Energin nyttjas bättre och miljön skonas. Dessutom får du ett skönt och behagligt inomhusklimat. Läs mer om fjärrkyla.

Fiber via Wexnet

Med snabbt bredband via fiber ökar attraktionsvärdet på bostaden. Föreningen kan dessutom koppla smarta funktioner till fibernätet, allt från inbrottslarm till bokning av tvättstuga. En bättre driftsekonomi för föreningen och en enklare vardag för medlemmarna blir resultatet. Läs mer om fiber via Wexnet.

Vi ser till att elen kommer till dig

En av våra viktigaste uppgifter på Växjö Energi är att se till så att elen kommer till våra kunder effektivt, säkert och utan avbrott. Läs mer om Växjös elnät.

Totalenergi – helhetslösning för din BRF

Totalenergi är en helhetslösning där vi skräddarsyr produkter och tjänster utifrån just din bostadsrättsförenings önskemål och behov. Kanske vill ni att vi sköter föreningens drift och energisituation. Eller så prioriterar ni extra trygghet när det gäller skötsel och underhåll av värmecentralen och vill att vi håller löpande koll på föreningens energianvändning. Ingen bostadsrättsförening är den andra lik och därför skiljer sig vårt arbete och upplägg också sig åt. Tillsammans formar vi en lösning som passar er. Läs mer om våra energitjänster.