Servicetekniker inom Elkraft

Om arbetsplatsen

Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden.

Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid.

Arbetsuppgifter

Som eltekniker hos oss kommer du tillsammans med våra engagerade kollegor på el och automation ansvara för både förebyggande- och avhjälpande underhåll på våra kraftvärmeverk och våra yttre anläggningar för närvärme och fjärrkyla. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet, tillgänglighet och förbättringsarbete.

Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.

Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch. Tillsammans brinner vi för att åstadkomma en vanlig vardag och en helt annorlunda, mer hållbar framtid.

Kvalifikationer

Vi ser framför oss att du har en relevant utbildning inom el/elteknik eller elkraft. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom process- eller energianläggningar, gärna med fokus på elkraft. Du har goda kunskaper inom el- och schemaläsning samt felsökning av processteknisk utrustning.

Som person är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och vill vara en del av ett team där vi hjälps åt och känner ansvar.

Har du erfarenhet av batterisystem, låg / högspänningsställverk, reläskydd, brytare eller transformatorer så är det meriterande.

Körkort för bil erfordras.

På grund av Växjö Energis verksamhet och arbetsuppgifternas natur kommer en säkerhetsprövning genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2024-08-18

 Ansök tjänst

Kontakt

David Gillerfors, Gruppchef, El och automation, telefon 0708-14 47 93.

Jon Vestman, Personalutvecklare, telefon 0470-77 52 55.

Facklig företrädare för Vision, Akademikerna, Seko, Sveriges ingenjörer eller Ledarna nås via Växjö Energis kundtjänst, telefon 0470-70 33 33.

Välkommen med din ansökan!