Ladda i BRF

Funderar er bostadsrättsförening att erbjuda elbilsladdning till boende och besökare? Vi erbjuder en flexibel laddlösning som ni kan skala upp när det passar er. Du väljer själv hur lösningen ska se ut. Vi samarbetar med det rikstäckande publika laddnätverket Mer.

Fördelar:

 • Värdet på fastigheten höjs.
 • Enklare vardag för boende och besökare.
 • Området blir mer attraktivt.
 • Framtidssäker investering som kan skalas upp i framtiden.

Vi erbjuder

Laddlösning för BRF och samfällighet

Laddlösning som kan skalas upp och med rättvis kostnadsfördelning.

Pris: Lämnas på offert

Lösningen är flexibel och anpassas efter dina behov.

Skicka intresseanmälan
 • Laddhjälp dygnet runt
 • Köpa eller leasa, du bestämmer vilket
 • Tillverkaroberoende laddlösning
 • Tillgång till Sveriges största publika laddnätverk Mer
 • Service och underhåll*
 • Minimal administration*
 • Dynamisk lastbalansering*

*Möjliga tillval. Du väljer själv hur din laddlösning ska fungera.

Tillval

Vi erbjuder tillval för att du ska kunna skapa en laddlösning som passar er bostadsrättsförening.

Minimal administration

Ni bestämmer priset per kWh och vilka som ska få tillgång till att ladda. Användarna får en egen faktura från Mer och betalar för sina egna elkostnader. Distribution, administration och fakturering sköter Mer. 

Ni har möjlighet att styra tillgången till laddstolparna. Ni kan till exempel göra laddstolpen tillgänglig för publik laddning på dagtid på en bostadsrättsförenings parkering. På så sätt kommer laddstolpen till användning och ni får samtidigt kickback per kWh för all publik laddning. Läs mer om laddning på offentlig plats

Möjlighet att ta ut detaljerad förbrukningsstatistik per laddare och användare, vilket gör det enkelt att hantera frågan om redovisning av drivmedelsförmån till Skatteverket.

 

Service och underhåll

Med ett heltäckande serviceavtal görs löpande mjukvaruuppdateringar för att laddaren ska kunna kommunicera med bilen. Vi utför felsökning på distans och återkommande service på plats.

 

Dynamisk lastbalansering

Med dynamisk lastbalansering säkerställer du att laddhastigheten justeras kontinuerligt efter tillgänglig kapacitet i byggnaden. Bilarna laddas då så snabbt som möjligt utan att behöva betala för extra kapacitet. Detta säkerställer driftsäkerheten i anläggningen samtidigt som det är kostnadsbesparande eftersom ni slipper att göra en uppsäkring av elnätsabonnemanget.
Läs mer om lastbalansering

 

Om laddoperatören Mer

Tillgång till alla publika laddstationer
Användarna får en personlig laddbricka som även ger tillgång till Mer´s rikstäckande publika laddnätverk i Sverige och Norge. Laddstationerna är enkla att använda och passar alla laddbara bilar så att man snabbt kan komma vidare. Med Mer's app finns alltid närmsta laddstation tillgänglig direkt i mobilen.

Rikstäckande publikt laddnätverk
Med Mer's rikstäckande publika laddnätverk och enkla användarvänliga laddlösningar är du fri att göra och köra som du vill. Och skulle tekniken strula finns det alltid någon på Mer att prata med som är beredd att hjälpa dig vidare.

Mer består av företag i Sverige, Norge, Tyskland och Storbritannien som har många års erfarenhet av e-mobilitet. Mer Sweden AB ägs till 51 % av Statkraft och 49 % av Öresundskraft, Jämtkraft och Tekniska verken i Linköping. De brinner för att skapa den bästa möjliga laddupplevelsen, oavsett om det är hemma, på arbetsplatsen eller längs vägen. Läs mer om Mer's laddlösningar på Mers webbplats.