En del av allas vardag

På Växjö Energi arbetar vi aktivt för att alla vi möter ska behandlas rättvist, jämställt och med respekt. Vi behandlar alla lika och alla ska få samma möjligheter. Under Växjö Pridefestival tänker vi lite extra på hur viktigt det är att arbeta med allas lika värde och synliggör HBTQI-frågor.

Den 6 till 12 maj färglägger Växjöborna staden i prideflaggans färger. Veckan är fylld av roliga aktiviteter för stora och små.

Se hela programmet på Växjö Prides hemsida

Människors lika värde

Syftet med Växjö Pride är att arrangera en festival som på olika sätt synliggör, stödjer och utvecklar förutsättningar för homosexuella, bisexuella, transpersoners och queerpersoners liv. Vi på Växjö Energi bedriver ett mångfaldsarbete som innebär att vi arbetar efter att människors lika värde respekteras.

Vi vet att mångfald och inkludering är källa till innovation. Att inkludera främjar mångfald och vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att bidra. Mångfald och inkludering är en metod för oss att attrahera, utveckla och behålla talangfulla medarbetare. För oss spelar det ingen roll hur du ser ut eller var du kommer ifrån – vi ägnar vår vardag åt att skapa och leverera värme, el och bredband oavsett.

Stolta sponsorer

Vi på Växjö Energi är stolt sponsor av Växjö Pride. Vi kommer att lyfta frågan om allas lika värde lite extra denna vecka genom att bland annat delta i prideparaden. Vi hissar givetvis prideflaggan utanför vårt kontor och färglägger vår transformatorbyggnad vid Vattentorget för att uppmärksamma veckan.