Mina sidor

På Mina sidor kan du enkelt se dina avtal, tjänster och fakturor. Du kan också hålla koll på din energianvändning och se hur den förändras över tid.

Logga in på Mina sidor

Det här kan du göra på Mina sidor

  • Se historik över betalda och obetalda fakturor.
  • Få koll på din energianvändning. Jämför med tidigare perioder och följ upp din elförbrukning per dag.
  • Se dina effekttoppar och rörliga överföringsavgift för elnät.
  • Få en överblick av ditt avtal och dina tjänster hos Växjö Energi.
  • Självserviceärenden som att anmäla flytt och ändra kontaktuppgifter.
  • För dig som har solceller kan du se hur många kilowattimmar du skickar tillbaka ut på elnätet.

Lägg till användare

Är ni fler som vill se bostadens eller fastighetens energianvändning behöver du lägga till fler användare. Detta gör du enkelt på Mina sidor. Klicka på ditt namn för att komma till sidan Min profil. Där väljer du Behörigheter för att lägga till en ny användare.

För företag

Som företagskund kan du skapa grupper för dina anläggningar för att få överblick. Detta gör du enkelt på Mina sidor genom att välja Administration och sedan Användargrupper. Syftet med anläggningsgrupper är att kunna samla anläggningar i en grupp för att kunna se den ackumulerade förbrukningen för gruppen, ta ut olika sorters rapporter för gruppen, skapa larm för gruppen samt tilldela gruppen till en användare som då endast kan se informationen om just den gruppen.

Tilläggstjänster för Mina sidor

Vill du ha möjlighet att övervaka energiuttaget eller ta ut rapporter över din energikostnad eller energianvändning kan du göra olika tillval till Mina sidor.

Tilläggstjänster för Mina sidor