Hoppa till huvudinnehållet

Beställ fjärrvärmecentral

Genom formuläret på denna sida gör du din beställning av en ny fjärrvärmecentral.

En fjärrvärmecentral brukar hålla i cirka 25 år. Det är sällan lönsamt att reparera centralen när den börjar närma sig den åldern. En ny fjärrvärmecentral kan dessutom ge ditt hus bättre komfort med jämnare inomhustemperatur. Vi hjälper dig gärna med en helhetslösning som omfattar följande:

  • Avinstallation och bortforsling av befintlig fjärrvärmecentral.
  • Hjälp med val och dimensionering av ny fjärrvärmecentral.
  • Leverans och komplett installation och injustering av central.
  • Isolering av rörledningar.
  • Fem års driftsäkerhetsavtal värde 6 600 kronor ingår.

Pris: 33 210 kronor (36 900 kronor utan ROT), varav 12 300 kronor är arbetskostnad, inklusive moms. 

Frigör utrymme: Välj en kompakt fjärrvärmecentral

För ett tillägg på 4 100 kr får du en mer kompakt fjärrvärmecentral som dessutom är smart isolerad. I kostnaden inkluderas tillhörande ventilpaket. Klicka i tillvalet i formuläret när du gör din beställning nedan. 

 

Fjärrvärmecentralen är certifierad för småhus och har en A-klassad cirkulationspump. En certifierad fjärrvärmecentral innebär att det gjorts en opartisk granskning av centralen avseende prestanda, funktion och utförande. A-klassad cirkulationspump är en energisnål pump med differenstryckreglering som gör att pumpens kapacitet hela tiden anpassas till värmesystemets verkliga behov för årstiden.

Leverans kommer att ske cirka två veckor efter beställning. Arbetet utförs på ordinarie arbetstid.

Om du önskar fakturamodellen för ROT-avdrag fyller du i hur stor andel av den preliminära skattereduktionen som varje person ska ha. Om Skatteverket i någon omfattning nekar utbetalning har vi rätt att i efterhand kräva beställaren på motsvarande belopp.

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig som kund och kommer att behandlas av personal på Växjö Energi. Uppgifterna används även för att säkerställa att vi har rätt uppgifter om dig som kund. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.