Student

För dig som student finns många olika möjligheter hos oss. Vi erbjuder praktik och välkomnar dig som vill skriva ditt examensarbete hos oss. Du är vår framtid!

Praktik och sommarjobb

På grund av rådande pandemi tar vi under 2021 enbart emot praktikanter och sommarjobbare om vi anser att det är absolut nödvändigt.

Är du intresserad av att göra praktik eller sommarjobba hos oss är du välkommen att höra av dig till personal@veab.se

Vi har ett begränsat antal praktikplatser och sommarjobb. I första hand prioriteras du som har behov av praktik för din utbildning. För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du ange vilken eventuell utbildning du går och vilken specialinriktning du har samt var inom företaget du vill jobba.

Sommarjobben tillsätts i april månad varje år. Därför vill vi uppmana dig att lämna din intresseanmälan i god tid. Välkommen!

Examensarbete

Vi välkomnar kreativa och nyfikna studenter och hoppas att vi i gengäld kan erbjuda spännande och konkreta uppslag till olika examensarbeten.

Genom ditt arbete får vi en viktig uppgift belyst av en utomstående, som med öppen blick ser möjligheter och lösningar som vi själva kanske inte har uppmärksammat.

Läs Olimpia Nasser och Robin Moretons examensarbete Tryckfallsutredning på Växjö Energi AB i pdf-format som de gjort i samarbete med oss på Växjö Energi.

Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan om examensarbete.

Spontanansökan examensarbete