Framtidsspanarna

Teknik är spännande, roligt och fullt med utmaningar. Genom vårt koncept Framtidsspanarna får du som tjej som ska börja nian möjlighet att delta på spännande dagar fyllda med teknik, energi och blicka mot framtiden.

Vad är Framtidsspanarna?

Framtidsspanarna är ett koncept med syfte att få fler tjejer intresserade av teknikyrken och energibranschen!

Framtidsspanarna kallades tidigare Energi för tjejer, i det konceptet har tjejerna fått se, lyssna och testa – nu ska de även få möjlighet att bidra. Vi kommer fortfarande att visa upp vår verksamhet, men man kommer också att få möjligheten att ge oss en inblick i hur vår framtid kommer att se ut. Växjö Energi värdesätter dessa bidrag och ersätter såklart dessa insatser – det nya upplägget blir mer likt ett sommarjobb.

Vi ser fram emot att träffa alla tjejer som vågar utmana sig, testa det här med teknik och ge oss en glimt av sin syn på framtiden!

2022 kör vi igen

Framtidsspanarna 2021 blev tyvärr inställt på grund av pandemin. Men misströsta inte! Nästa år bjuder vi in tjejer som avslutat åttonde och nionde klass och tjejer som slutat första året på gymnasiet, så ingen går miste om möjligheten.