Jobba hos oss

En karriär inom energibranschen innebär intressanta arbetsuppgifter, modern teknik och spännande möten med människor. Vi är ett expansivt företag med en omfattande bredd av yrken med stora utvecklingsmöjligheter.

Våra medarbetare ser till att det produceras el, värme, kyla och varmvatten. Samtidigt drar vårt dotterbolag Wexnet fiber för bredband för att kunna erbjuda snabb surf. Vi ser helt enkelt till att Växjöbornas vardag fungerar som vanligt och att framtiden blir lite grönare. 

Hos oss är medarbetarna bakom jobbet minst lika viktiga som det arbete de utför. Med ömsesidig respekt ska vi hjälpas åt, styra mot samma mål och göra medvetna val som baseras på vår gemensamma värdegrund. Det är viktigt för oss att våra medarbetare närvarar i situationen, att man drar nytta av samverkan och att man vågar agera och utmana i syfte att förändra och förbättra. Känns detta viktigt även för dig kommer du trivas hos oss!

Kontakt

För att få veta mer om hur det är att arbeta på Växjö Energi är du välkommen att ringa oss eller mejla oss på personal@veab.se.