Poolvärme

Om du som fjärrvärmekund har pool, eller funderar på att skaffa en, kan du få den uppvärmd med hjälp av fjärrvärme till ett rabatterat pris!

Med vår energismarta poolvärme får du rabatt på ditt energipris under perioden 1 maj till 30 september. Det ger dig ett smidigt och prisvärt sätt att värma poolen för en lång och skön badsäsong. 

Utöver energipriset och din ordinarie fasta månadsavgift betalar du ett fast pris för poolvärmen under perioden maj-september. 

Inkoppling av poolvärme

Det är viktigt att du kontaktar en behörig rörinstallatör för att få hjälp med att koppla fjärrvärmen till poolen.

Här hittar du mer om våra regler kring poolinkoppling.

Pris- och informationsblad om poolvärme 2019

Tips!

  • Använd varmvatten redan när du fyller poolen
  • Täck poolen när den inte används så sparar du energi.
  • Kontakta oss eller din VVS-firma om du har tekniska frågor om installationen.

 

Skaffa poolvärme

Är du intresserad av att veta vilka möjligheter du har att ansluta dig till poolvärme? Ring oss på 0470-70 33 33 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. 

Intresseanmälan poolvärme

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Växjö Energi. Uppgifterna används även för att säkerställa att vi har rätt uppgifter om dig som kund. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Samlade dokument