Projekt för smart fjärrvärme

Vi vill att du som fjärrvärmekund ska vara nöjd. Vi vet att viktiga faktorer för att uppnå det är att priset på fjärrvärmen är lågt och om du dessutom kan göra gott för miljön!

Därför arbetar vi just nu med ett projekt för att utveckla din upplevelse av fjärrvärme och samtidigt göra den ännu mer klimatsmart!

Vi söker testpiloter

Just nu söker vi testpiloter för smart fjärrvärme. Längst ner på sidan kan du göra din intresseanmälan. 

 

Genom appen Ngenic Tune skapar vi smart fjärrvärme. Med appen kan du styra värmen i ditt hem och till exempel ställa ner temperaturen när du inte är hemma. Appen kan även bidra till en jämnare inomhustemperatur genom att räkna ut hur just ditt hus beter sig vid olika temperaturer och väder. På så sätt kan topparna kapas med en jämn och skön värme som resultat. 

Med hjälp av appen kan du sköta värmen i hemmet från vilken plats i världen som helst. 

Pilotprojekt

Projektet är just nu inne i en testfas där vi utvärderar produkten och anpassar den efter våra kunders behov. Vi erbjuder nu dig som fjärrvärmekund att bli en av våra testpiloter för appen, mot en kostnad på 79kr/månAntalet platser är begränsat, först till kvarn.

Pilotprojektet pågår under ett år. Du får produkten installerad i ditt hem och kommer sedan att få svara på enkäter som vi skickar ut vid två till tre tillfällen. 

Om du beställer en ny fjärrvärmecentral hjälper vi dig med installationen kostnadsfritt. Om du inte beställer appen i samband med ett byte kan du enkelt installera produkten själv med hjälp av medföljande instruktioner. Om du vill kan vi hjälpa dig med detta mot en kostnad.

Är du intresserad av bli testpilot? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. 

Intresseanmälan smart fjärrvärme

Jag gör den här beställningen i samband med byte av min fjärrvärmecentral

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Växjö Energi. Uppgifterna används även för att säkerställa att vi har rätt uppgifter om dig som kund. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Samlade länkar