Hoppa till huvudinnehållet

Driftsäkerhetsavtal

Med vårt driftsäkerhetsavtal ser vi till att du får ut det bästa möjliga av din fjärrvärmecentral – idag och i framtiden.

Beställ driftsäkerhetsavtal

Pris för driftsäkerhetsavtal: 110 kronor per månad.

 

Detta ingår:

Förebyggande servicebesök vart tredje år

För att se till att din central är så effektiv som möjligt och kontrollera att du inte köper onödigt mycket energi, gör vi vart tredje år ett förebyggande servicebesök där en värmetekniker kontrollerar och justerar alla viktiga delar i din anläggning. Teknikern svarar gärna på dina eventuella frågor. Vi tar kontakt med dig och bokar in en tid för besök ungefär vart tredje år. 

Felavhjälpning utan extra kostnad

Om det skulle uppstå fel på din anläggning kan du kontakta oss, vi finns tillgänglig dygnet runt. Akuta fel, som större läckage och utebliven värme vintertid, åtgärdas så snart som möjligt. Övriga fel avhjälps inom två arbetsdagar. Arbete och allt material som kan behöva bytas ingår i avtalet. Byte av fjärrvärmecentral ingår dock inte.

Läs mer:
Information om hur du felanmäler 

Självriskeliminering vid fjärrvärmeläckage

Om du har fått en vattenskada på grund av läckage ska du som kund alltid kontakta ditt försäkringsbolag. Försäkringsbolaget bedömer om vattenskadan beror på fjärrvärmen och i det fallet står vi för självrisken på försäkringen till ett maxtak på 5 000 kr.

Erbjudande för medlemmar i Villaägarna

Just nu får du som medlem i Villaägarna fri besiktning av din fjärrvärmecentral när du tecknar ett driftsäkerhetsavtal med 24 månaders bindningstid. Fyll i ditt medlemsnummer i beställningsformuläret för att ta del av erbjudandet.