Beställ laddkort

Här kan du beställa laddkort för att kunna ladda på våra egna laddplatser i Växjö och i hela Sverige och Norge genom laddnätverket Mer.

Beställ laddkort

Mer Flexible
Abonnemang som passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen. Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden för elen är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (så kallad DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (så kallad AC-laddning). På snabbladdarnas AC-uttag är kostnaden 3 kr per kWh. Då kan du ladda på alla laddstationer i Mer's rikstäckande publika laddnätverk i Sverige och Norgr. 

Mer Around
Abonnemang som passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. För 399 kr per månad laddar du fritt i Mer's rikstäckande publika laddnätverk i Sverige och Norge. Du har ingen bindningstid men en uppsägningstid på 30 dagar och kan ladda på alla Mer's laddstationer i Sverige och Norge. Abonnemanget gäller både för privatpersoner och företag, dock inte för kommersiell trafik. Abonnemanget är personligt och kan endast tecknas av personer eller företag skrivna i Sverige.

Dina personuppgifter samlas in för att fullgöra Bee Charging Solutions Försäljningsvillkor. Här kan du ta del av Försäljningsvillkoren via vår partner Bee.

Växjö Energi samlar inte in några uppgifter om dig.

Godkännande
Försäljningsvillkor