Laddstolpar för elbil

Vi vill bidra till ett hållbart samhälle på flera olika sätt. Därför är vi med och utvecklar laddinfrastruktur för elfordon genom att sätta upp laddstolpar, vilket är en förutsättning för att öka antalet elfordon i Växjö.

Våra laddare är öppna dygnet runt och det krävs inget laddkort. När du kommer till någon av våra laddstationer är det bara att sätta i sladden och börja ladda. Alla är välkomna att ladda och vi bjuder på elen tillsvidare.

Laddstolpar på Grand Samarkand 

På Grand Samarkand har vi satt upp två semisnabba laddare som innebär att du kan ladda bilen på 1-3 timmar, beroende på vilken bil du har. Passa på att ladda bilen medan du uträttar dina ärenden i affärerna! För att ladda behöver du ha med dig en laddsladd. 

Du hittar stolparna vid parkeringarna längst ut mot Hejaregatan. Mitt emot McDonalds.

Snabbladdare på Kvarnvägen

Utanför vårt kontor på Kvarnvägen 35 står Växjös första snabbladdare för elbilar. Med den kan du ladda elbilen på bara 20 minuter.  

Laddstationen har uttag som passar alla elbilar på marknaden. Det betyder att du inte behöver ta med dig någon sladd eller fundera på vad du har för uttag i din bil. Den gröna laddstolpen som finns i laddstationen är en semisnabb laddare och tar 1-3 timmar att ladda med. 

Letar du efter laddmöjligheter i Växjö och var det planeras att byggas? Kolla in kartan för att se var du kan ladda din elbil!