Driven Projektledare

Om arbetsplatsen

Växjö Energi, som är en del av Växjö kommun, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Hos oss blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens energisystem. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar vi prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder – idag och i framtiden.

Vi tror på att en arbetsplats med jämställdhet och mångfald utvecklar oss och vår verksamhet. Vi månar om våra medarbetare och jobbar för en god balans mellan arbete, familj och fritid. Arbetet på Växjö Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Vi är ett öppet och glatt gäng som ser fram emot att förstärka vår projektavdelning med en projektledare. Vi söker någon som vill växa i sin roll tillsammans med oss då vi är i en tillväxtfas. Vi har en stark strävan efter att upprätthålla en hög leveranssäkerhet till våra kunder och försöker ständigt utvecklas.

Vi söker en driven projektledare som ska ansvara för olika typer av projekt inom utbyggnad och underhåll av fjärrvärme, fjärrkyla, solcells och laddinfrastruktur. Utbyggnad av fjärrvärmenätet har historiskt varit det dominerande området men solcellsparker och laddinfrastruktur är i stark tillväxtfas då efterfrågan på dessa produkter ökat kraftigt.

Hos oss jobbar du tillsammans med engagerade kollegor med stark framtidstro i en spännande bransch. Tillsammans brinner vi för att åstadkomma en vanlig vardag och en helt annorlunda, mer hållbar framtid. Vi arbetar efter beprövade processer och frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning eller projektering, gärna inom entreprenad eller motsvarande. God kunskap samt erfarenhet kring energiteknik och infrastruktur kan uppväga avsaknad av erfarenhet från projektledning/projektering.

Ingenjörsutbildning eller utbildning inom energiteknik är meriterande. Grundläggande kunskap inom CAD är ett krav.

Vi ser att du är positiv och trygg i dig själv med en förmåga att självständigt driva och utveckla projekt. I ditt arbetssätt är du ansvarskännande med en affärsmässig approach. Vi tror aldrig att man är fullärd och vi arbetar tätt tillsammans och stöttar varandra inom teamet. För att trivas i rollen bör man ha ett kundorienterat fokus, trivas med många kontaktytor och ett team-orienterat arbetssätt.

B-körkort samt förmåga att behärska det svenska språket väl i både tal och skrift är krav.

På grund av Växjö Energis verksamhet och arbetsuppgifternas natur kommer en säkerhetsprövning genomföras som en del av rekryteringsprocessen.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-04 

Ansök tjänst

Kontaktpersoner

Ylva Jonsson, Personalutvecklare
Telefon: 0470-73 43 15

Peter Johansson, Chef Kraft och Värme Nät
Telefon: 0470-77 51 53

Facklig företrädare för Vision, Akademikerna, Seko, Sveriges ingenjörer eller Ledarna nås via Växjö Energis kundtjänst, telefon: 0470-70 33 33.

Välkommen med din ansökan!