Energi för tjejer

Teknik är spännande, roligt och fullt av utmaningar. Det vill vi på Växjö Energi visa dig som är tjej och ska börja nian till hösten 2019!

Under en vecka i augusti får du vara med om roliga övningar och utmaningar i teknikens tecken, som varvas med information och teori som kan hjälpa dig få upp ögonen för den spännande framtidsbransch som vi på Växjö Energi jobbar inom varje dag. Du får bland annat programmera en robot och lära dig mer om vad de olika hastigheterna betyder när du surfar. Självklart ingår också en rad olika studiebesök för att väcka intresse och nyfikenhet för teknik och energi.

Du kanske aldrig ens har tänkt tanken att syssla med något tekniskt i framtiden? Det spelar ingen roll – nu har du chansen att få lite koll på energibranschen. Kanske passar den dig perfekt!

Tid: 5-9 augusti
Sista ansökningsdag: 14 juni

Anmälan gör du längst ner på sidan.

Schema

Under veckan kommer du att få vara med om många olika saker. Här kommer några exempel.

  • Heldag på Kreativum i Karlshamn - vi utmanar varandra i att programmera en robot.
  • Hur gör man värme? - Studiebesök på Sandviksverket.
  • Allt om el - Hur kan man spara el? Och hur går man tillväga för att spåra kablar under marken?
  • Kablar och nätverk - Vad sysslar Wexnet med? Hur löser man typiska fel och vad betyder de olika hastigheterna när man surfar?
  • Testa på studentlivet - Studiebesök på Linnéuniversitet.

Kontaktperson

Malin Lundmark
0470-77 51 04
malin.lundmark@veab.se.

Anmälan Energi för tjejer

Tröjstorlek

Vårdnadshavare 1, för godkännande och kontaktperson

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Växjö Energi. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.