Skräddarsydda lösningar för lokaler

Ingen organisation är det andra lik, men en sak brukar alla ha gemensamt; Strävan efter att ha det så driftsäkert, prisvärt och miljösmart som möjligt.

Vi skräddarsyr gärna energilösningar för el, fjärrvärme och fjärrkyla som svarar upp till ert företags specifika behov. Det kan handla om allt ifrån att analysera fastighetens energistatus till att teckna avtal om drift, underhåll och service till ett fast pris.

Hållbar uppvärmning med fjärrvärme

Som organisation vill ni ha det driftsäkert och effektivt utan att behöva lägga onödig tid på underhåll och teknik. Som fjärrvärmeanvändare kan ni använda fjärrvärme i er anläggning liksom till era processer och gör dessutom en rejäl insats för miljön. Tillsammans skapar vi ett hållbart och grönare Växjö. Läs mer om fördelarna med fjärrvärme.

Fjärrkyla för behagligare inomhusklimat

Liksom fjärrvärme bygger fjärrkyla på idén att det är bättre att låta en enda central anläggning göra jobbet, istället för att ha en kylanläggning i varje fastighet. Energin nyttjas bättre, ni kan till exempel använda fjärrkyla till era processer vilket ger minimal miljöpåverkan och energiförbrukning. Dessutom får ni ett skönt och behagligt inomhusklimat. Läs mer om fjärrkyla här.

Fiber via Wexnet

Med snabbt bredband via fiber kan ni jobba tryggt och säkert. Ni kan dessutom koppla smarta funktioner till fibernätet, allt från inbrottslarm till styrning av belysning. En bättre driftsekonomi för organisationen och en enklare vardag för alla som arbetar blir resultatet. Läs mer om fiber via Wexnet här.

Vi ser till att elen kommer till dig

En av våra viktigaste uppgifter på Växjö Energi är att se till så att elen kommer till våra kunder effektivt, säkert och utan avbrott. Läs mer om Växjös elnät här.

Totalenergi – helhetslösning för din organisation

Totalenergi är en helhetslösning där vi skräddarsyr produkter och tjänster utifrån just er organisations önskemål och behov. Kanske vill ni att vi sköter er drift och energisituation. Eller så prioriterar ni extra trygghet när det gäller skötsel och underhåll av energicentralen och vill att vi håller löpande koll på företagets energianvändning.  Ingen organisation är den andra lik och därför skiljer sig vårt arbete och upplägg också sig åt. Tillsammans formar vi en lösning som passar er. Läs mer om våra energitjänster här.