Laddlösning för elbil

I samarbete med Bee Charging Solutions erbjuder vi dig som företagare elbilsladdning till dina medarbetare.

Som företag har du stor möjlighet att påverka omställningen till elbil och ett grönare Växjö. Genom att byta ut fordonsflottan och erbjuda medarbetare samt besökare möjlighet att ladda sin bil, skapar du rätt förutsättningar och bidrar till omställningen.

Vi på Växjö Energi är med och utvecklar laddinfrastruktur för elfordon genom att sätta upp laddstolpar, vilket är en förutsättning för att öka antalet elfordon i Växjö. I samarbete med Bee Charging Solutions erbjuder vi därför dig som företagare elbilsladdning till dina medarbetare. Läs mer om laddlösningar för ditt företag här.

Ladda säkert

Elsäkerhetsverket har tagit fram en film för hur du laddar elbilen på ett säkert sätt. Vilka risker bör du undvika? Vad är fördelen med att använda en laddbox vid laddning? Vad kan hända om du inte har laddbox?

 

Intresseanmälan laddstation

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Växjö Energi. Uppgifterna används även för att säkerställa att vi har rätt uppgifter om dig som kund. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.