Hoppa till huvudinnehållet

Energi för tjejer

Energi för tjejer 2020 blir på grund av rådande pandemi tyvärr inställt. Känner du någon som velat vara med i år? Misströsta inte, nästa år bjuder vi in tjejer som avslutat både åttonde och nionde klass, så ingen går miste om möjligheten.

Vi kommer då att bjuda in till ett helt nytt koncept, med nytt namn och ny tidpunkt men med samma syfte – att få fler tjejer intresserade av teknikyrken och energibranschen!

Energi för tjejer blir Framtidsspanarna, och tjejerna kommer att bjudas in i början av sommarlovet istället för i slutet. Tidigare har tjejerna fått se, lyssna och testa – nu ska de även få möjlighet att bidra. Vi kommer fortfarande att visa upp vår verksamhet, men man kommer också att få möjligheten att ge oss en inblick i hur vår framtid kommer att se ut. Växjö Energi värdesätter dessa bidrag och ersätter såklart dessa insatser – det nya upplägget blir mer likt ett sommarjobb. Vi ser fram emot att träffa alla tjejer som vågar utmana sig, testa det här med teknik och ge oss en glimt av sin syn på framtiden!